2012. december 13., csütörtök

Facebook App 2.0 - kétszeres gyorsulás

Zuckerberg (a Facebook alapítója) néhány órája bejelentette: elkészült a Facebook for Android 2.0, azaz egy új főverzió az Androidos alkalmazásukból.
Régóta tudjuk, hogy a FB - mondjuk úgy - nem fókuszált kellőképpen az "zöld robotos" app fejlesztésére, optimalizálására: régebbi készülékeken lassú a hírek és a fotók betöltése, böngészése, sok a "fagyás" (alias force close), erről a Play áruházban is sokat kommentelnek...
Node ennek mostantól vége!
Az új alkalmazás nem hoz új dizájnt, vagy áttervezett felületet, "csupán" a sebességen javít, Zuckerbergék szerint akár kétszeres gyorsulást is tapasztalhatunk! Köszönjük Mark! ;)

Az info annyira friss, hogy az új 2.0-s app e cikk írásakor még nincs is a Play-en, de állítólag órákon belül megjelenik. Ellenőrizzétek Ti is, mondjátok el, mit tapasztaltatok!

Update: az app tényleg szélsebes lett, a javulás még viszonylag gyors, dupla vagy négymagos eszközökön is látható, érezhető: gyorsabb indulás, folyékonyabb görgetés, fürgébb kép betöltés. Igen, ennek így kellett volna működnie az elejétől fogva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése