2013. január 1., kedd

Akciós androidos alkalmazások figyelése

Volt már úgy, hogy megtetszett egy alkalmazás, de nem akartad az adott összegért megvenni? Jó lenne tudni, mikor van akció az adott programra?
Az App Sales alkalmazás figyeli helyettünk az összes tételt a Play Áruházban és naponta - vagy akár óránként - jelzi nekünk a legújabb kedvezményeket, akciókat!

Amiért zseniális ez a program az az ingyenessége: igen, egy fillért sem kell fizetnünk ezért, így könnyedén hozzájuthatunk néhány "alkalmi vételhez".
Ma például a TD5 nevű tower defense stratégia az egyik olcsósított cikk, ahogy a képen látszik, 67%-os kedvezménnyel vehetjük meg, 3$ helyett 1$-ért.


Egy-egy app adatlapján, historikus ár grafikont is találunk, ebből kiderül, hogy az elmúlt időszakban milyen áron futott, így az adott kedvezményt összevethetjük a múltbeli árakkal, láthatjuk, hogy "rekord olcsón" vagy "csak" olcsóbban juthatunk hozzá éppen most.

Az alkalmazásoknál szintén megjelenik az értékelések eredménye (azaz a csillagok száma egy tizedesig, pl: 4.8*), a letöltések száma és az is, hogy az App Sales keretében hányan figyelik, ez utóbbit a szem melletti szám jelzi.

Saját magunk is felvehetünk programokat a "figyelő listára", ezt legkönnyebben úgy tehetjük meg, ha a Play Áruházban a megosztás gombra koppintva kiválasztjuk az App Sales-t, majd benyomjuk a szemet.

Jómagam pár napja használom nagy megelégedettséggel az App Sales-t, azóta néhány alkalmazást meg is vásároltam, 50% feletti átlagos kedvezménnyel.

Sikeres spórolást mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése